Auralounas – Lounaslista viikko 14
Osoite: Tammiston kauppatie 22 Vantaa
Lounasbuffee 13,00€, keittolounas 12,00€. Lounas pitää sisällään runsaan salaattipöydän, jälkiruoan, kahvin/teen. Ruokajuomana mehu, kotikalja ja vesi.
G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton, K = Kasvisruoka, VE = Vegaaninen
Maanantai 31.3.
SAMETTINEN PUNAJUURIKEITTO (K,G)
SITRUUNAISESSA PINAATTIKERMASSA HAUDUTETTUA NIERIÄÄ (L,G)
-Egyptiläiset varhaisperunat tilli-voisulalla (l,g)
ISOMAMMAN JAUHELIHAKASTIKETTA (L)
-Perunamuusia (k,l,g)
-Etikkapunajuuria ja maustekurkkuviipaleita (ve,g)
GRILLATTUA KOTIJUUSTOA JA KUKKAKAALIA INTIALAISEEN TYYLIIN (K,G)
-Riisiä (ve,g)
RAIKAS MANGO-PASSIONRAHKA (L,G)
Tiistai 1.4.
AURAJUUSTOKEITTO (K,L,G)
PORSAAN PAAHTOLAPAA, UUNIJUUREKSIA JA PAISTILIEMIKASTIKETTA (L,G)
-Keitetyt perunat (ve,g)
KOKOA OMA PITAKEBAB
Mureaa nautakebabia tomaattikastikkeessa ja pitaleipiä.
-salaattia, kebabkastiketta, valkosipulijogurttia, jalapenoja, tomaattia, viipaloitua punasipulia, ananasta, tuorekurkkua
EI KANAA EIKÄ VOITA (VE,G) (vegaaninen butter chicken)
-Riisiä (ve,g)
TALON PUOLUKKA-OMENAPIIRAKKAA (L)
-Vaniljakastiketta (l,g)
Keskiviikko 2.4.
KATKARAPU-NUUDELISOPPA (L)
-Kananmunanpuolikkaat
SVEITSINLEIKKEET (L)
kinkulla ja juustolla täytetty porsaanleike
-Perunamuusia ja sitruunalohkoja
METSÄSTÄJÄN BROILERIA (L,G)
-Riisiä (ve,g)
KASVISFRITTIMIX (K)
-Feta-tuorekurkkudippi (k,g)
HEDELMÄSALAATTIA (VE,G)
-Appelsiini-limevaahtoa (l,g)
Torstai 3.4.
PERINTEINEN HERNEKEITTO (M,G)
-Hienonnettua sipulia ja sinappia
KASVISHERNEKEITTO (VE,M,G)
PARMESANPANEROITUA BROILERIN RINTAFILETTÄ
-Valkosipulidippi tai paahdettu paprika-currydippi (k,l,g)
-Lohkoperunat (ve,g)
VAARIN MAKKARAKASTIKE (L,G)
-Keitetyt perunat (ve,g)
TALON PUNAJUURIRÖSTIT (K,L,G)
-Omenainen piparjuuritzatziki (k,l,g)
TALON LETTUJA (L), MANSIKKAHILLOA (VE,G) JA KERMAVAAHTOA (L,G)
-Gluteenittomat ohukaiset (l,g)
Perjantai 4.4.
KALAKEITTO TAIMENESTA (L,G)
-Talon mallasleipää ja voita
LIHAPULLAT KERMAPIPPURIKASTIKKEESSA (L,G)
-Perunamuusia (k,l,g)
LAMMASPATA (L,G)
-Riisiä (ve,g)
NAKKI-RANSKIKSET (L,G)
-Kurkkusalaattia, maustemajoa, hienonnettua sipulia
KASVISQUESADILLAT (K)
-Salsaa, creme fraichea, jalopeneoja
MADEIRAMARINOITUJA KIRSIKOITA (VE,G)
-Vaniljatuorejuustovaahtoa (l,g)